Dirljivo: Bolesnoj baki pevao serenadu za rođendan (video)

Eš Ruiz sa Floride pevao je serenadu svojoj baki za 98. rođendan. Otpevao joj je njenu najdražu pesmu ‘Unforgettable’ i rasplakao mnoge. Pesmu joj je pevao svake godine za rođendan ali obično preko telefona.

– Sećam se da je baka Džin uvek pevala. Glas joj je bio pun, bogat i predivan – kaže Ruiz, koji je pesmu baki otpjevao 27. jula i raznežio je. Baka se rasplakala.

– Kad sam imao osam godina, baka me je naučila pesmu ‘Unforgettable’ jer joj je bila najdraža, a onda je postala tradicija da joj tu pesmu pevam za rođendan. Baka je ostala bez glasa u kasnim osamdesetim i više nije mogla da peva. Život nas je razdvojio i živeli smo u različitim delovima Amerike pa sam joj pevao preko Skajpa ili telefona. Ove godine je bilo drugačije. Baka je slavila 98 godina i učinio sam sve kako bih je iznenadio – kaže unuk, piše Daily Mail.

– Kad sam ponovo pogledao snimak, ne znam kako sam uspeo da je otpevam. Trenutak je bio toliko emotivan. Na kraju sam se pogubio. Nisam mogao da izdržim kada sam video bakine suze – kaže Eš, koji se nada da će video podstaknuti ljude da se više druže sa svojim voljenima pogotovo kad su godine „blizu prvog i poslednjeg daha“.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike