najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Došao je i taj dan: Svetska zvezda večeras na Ušću

Robi Vilijams večeras će održati koncert na Ušću, nakon što je juče doputovao u Beograd zajedno sa 20-članim bendom.

Ulaznice će i danas biti dostupne od 16 do 22 časa i na blagajnama u Bulevaru Nikole Tesle, sa obe strane prilaza koncertnom prostoru, od Zemuna i od Ulice Ušće. Prilaz koncertnom prostoru posle blagajni, a bez važeće ulaznice ili akreditacije, neće biti moguć ni sa jedne strane koncertnog prostora, ni od keja, ni iz Bulevara Nikole Tesle, kao ni iz Ulice Ušće ili iz pravca Bulevara Mihajla Pupina preko parka.

Saobraćaj u Bulevaru Nikole Tesle od Trešnjinog cveta do Brankovog mosta biće zatvoren u periodu od 15 časova do 3 ujutro kad je očekivani kraj programa, a vrata koncertnog prostora otvaraju se već od 18 časova. Exit Avantura Live program počinje već od 19.30, a bendu Perpetum Mobile gostovaće naša evrovizijska predstavnica Bojana Stamenov i finalisti X Faktora.

Iako je oblačan dan, kiša neće pasti, jer nijedna od vodećih vremenskih prognoza ne predviđa padavine večeras.

Ulaznice za koncert decenije 17. juna na Ušću, prodaju se na blagajnama Eventima širom Srbije i regiona, po cenama za Parter B od 3.990 i Parter A od 4.990 dinara. Ulaznice za tribine koštaju 6.990 dinara, koliko košta i mesto u regularnom Fan Pitu, dok je Gold Fan Pit rasprodat, prenose beogradski mediji.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike