U trendu

Draga, evo zašto nismo imali seks!

Frustrirani suprug koji je sa svojom ženom imao intimne odnose svega tri puta u tri meseca odlučio se za vrlo neobičan potez. Kada je cela stvar dospela na Internet, proširila se brzinom munje…
Muškarac čije ime nije navedeno u programu Excell napravio je tabelu u kojoj je beležio izgovore svoje supruge za izostanak intimnog odnosa. U prvom redu datum, u drugom navodio da li je bilo odnosa (DA ili NE), a u trećem izgovor ako je došlo do odbijanja.

Neki od izgovora su zaista zanimljivi… Recimo, jednom je došlo do odbijanja jer je žena kazala da gleda reprizu TV serije “Prijatelji”, drugi put je navela da mora ustati rano, treći put da se ne oseća dobro, jer se prejela i slično.
On joj je poslao ovu listu pre nego što je ona otišla na službeni put, želeći joj ironično poručiti da mu možda ona i neće toliko nedostajati.
No, sama je supruga celu stvar objavila javnosti putem Reddita, rekavši da je “nezrela”.
– Dok sam bila u taksiju na putu prema aerodromu, suprug mi je poslao poruku na poslovni e-mail koji je povezan s mojim telefonom. Nikad to nije uradio, uvek komuniciramo uživo ili preko tekstualnih poruka. Otvorila sam ga i videla da je u pitanju sarkastična oštra kritika u kojoj više-manje piše da mu neću nedostajati u narednih 10 dana koliko me neće biti. U njemu je zakačen bio i popis svih situacija kad je pokušao inicirati seks, zajedno sa kolonom u kojoj su moja “izvinjenja” uz citate.
Kasnije je post sa Interneta izbrisan.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike