najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Druge večeri Egzita Dejvid Geta

Nakon sjajne žurke prve večeri Egzita (Exit), nova noć donosi i jednog od najpoznatijih di-džejeva na svetu Dejvida Getu, koji će nastupiti na glavnoj bini festivala oko 00.30 časova.

Sudeći po njegovom prošlom nastupu na Egzitu, očekuje se da će interesovanje za ovaj koncert biti veoma veliko, a ovaj muzičar je trenutno posebno u fokusu javnosti, jer je autor himne ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u fudbalu, čije će finale biti emitovano uživo na samom Exitu.

Pre Gete, na istom mestu publiku će zagrejati i legendarni Džordž Klinton, rodonačelnik P-Funka i bendova Parliament i Funkadelic.

Sa ovim bendovima Klinton je nastupao još početkom sedamdesetih godina, a svoju solo karijeru počeo je 1981. Danas ga veoma poštuju i hip hop zvezde, poput Kendrick Lamara ili Snoop Doga.

Najpopularnija Egzitova bina Dens Arena (Dance) je ove godine odmah prvog dana okupila najveći broj ljudi, te su organizatori negde iza ponoći morali da zatvore prilaze, a večeras nastupa Mejsio Pleks (Maceo Plex) i Majnd Agenst (Mind Against).

Oba nastupa ljubitelji elektronskog zvuka mogu očekivati posle dva sata ujutru, a tek u 6.00 zajednički „back to back“ nastup imaće Hernan Catanneo i Henri Saiz.

Na Fjužn (Fusion) bini večeras nastupa reginalna senzacija Božo Vrećo, čiji nastup je najavljen za 30 minuta posle ponoći, pa zatim Kultur Shock zajedno sa Edom Maajkom, a nakon njih oko 3.30 nastupiće novosadjani Ritam nereda, pa beogradjani Bad Copy.

Ovogodišnji Egzit ponudio je posetiocima puno novog, zabavnog sadržaja, medju kojima i lavirint u blizini Fjužn bine, zonu za ekstremne sportove, zip lajn, skejtersku rampu, sajlent disko.

Festival traje do nedelje 10. jula na Petrovaradinskoj tvrdjavi u Novom Sadu, a nakon toga žurka će biti preseljena u Crnu Goru na plažu Jaz, gde se održava treći po redu Si dens (Sea Dance) fest.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike