najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Drugo veče Egzita

Drugo veče Egzit festivala (Exit) u Novom Sadu zvanično je otvoreno svirkom benda Bitipatibi na glavnoj bini a koncerti na rokerskom Fjužn stejdžu (Fuson stage) i Eksplozivu (Explosive) počeli su još sat ranije.

Drugoga dana festivala očekuje se velika poseta, jer na glavnoj bini posle ponoći nastupiće jedan od najpopularnijih komercijalnih di džej Dejvid Geta (David Guetta).

Fjužn bina će osim regionalnih bendova, medju kojima su Kultur šoka (Cultur Shock) i Edo Majka, ugostiti i popularni holandski bend Kensington, čiji nastup počinje oko 22.30.

Ekipa benda Kensingtona poručila je mladima da su festivali pravo mesto na kojem treba da budu u tinejdžerskim godinama, a da su i neki od njih počeli da sviraju upravo zato što su svoje idole mogli da vide na binama i dožive sa njima festivalsku interakciju.

“Kada smo bili mladi i mi smo odlazili na festivale, i možemo reći da smo i poželeli da imamo bend, jer smo videli druge sjajne izvodjače na binama. Ostalo je samo bio uporan rad i sve je moguće”, poručili su momci iz Kensingtona.

Tokom druge večeri na glavnoj bini će nastupiti i legenda fank muzike Džordž Klinton (George Clinton), a elektronska Dens arena (Dance Arena) ujutru oko četiri će ugostiti velikama Maceo Pleksa (Plex).

Egzit festival traje do nedelje 10. jula. Po navodima organizatora prvo veče je kroz kapije na Petrovaradniskoj tvrdjavi prošlo oko 44.000 ljudi.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike