najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Druženje gradjana s policijom (FOTO)

U beogradskoj opštini Voždovac danas je u okviru akcije “Policajac u zajednici” organizovano druženje pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) s gradjanima, tokom kojeg su predstavljeni načini rada policije.

Akciji je prisustvovao i vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić, koji je  naglasio značaj stvaranja još većeg nivo poverenja izmedju gradjana i policajaca, saopštio je MUP.

“MUP kroz druženje i edukaciju, želi da približi rad policije gradjanima Srbije, prvenstveno mladima i deci, i da na simbličan način pokaže ozbiljnost pristupa modernom konceptu policija u lokalnoj zajednici”, rekao je Rebić u parku kod sportskog centra “Šumice”.

On je dodao da su kroz edukativni program pripadnici MUP-a ukazali najmladjim sugradjanima na opasnosti korišćenja narkotika, problematiku vršnjačkog nasilja, načine ponašanja u vanrednim situacijama, navodi se u saopštenju.

Rebić je najavio da će MUP akciju “Policajac u zajednici” sprovesti u više gradova  Srbiji, dodaje se u saopštenju.

Svoj rad gradjanima su predstavili pripadnici Uprave policije, Uprave saobraćajne policije, Policijske uprave za grad Beograd, Sektora za vanredne situacije, Žandarmerije i Specijalne antiterorističe jedinice.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike