Druženje gradjana s policijom (FOTO)

Foto: Beta

U beogradskoj opštini Voždovac danas je u okviru akcije „Policajac u zajednici“ organizovano druženje pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) s gradjanima, tokom kojeg su predstavljeni načini rada policije.

Akciji je prisustvovao i vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić, koji je  naglasio značaj stvaranja još većeg nivo poverenja izmedju gradjana i policajaca, saopštio je MUP.

„MUP kroz druženje i edukaciju, želi da približi rad policije gradjanima Srbije, prvenstveno mladima i deci, i da na simbličan način pokaže ozbiljnost pristupa modernom konceptu policija u lokalnoj zajednici“, rekao je Rebić u parku kod sportskog centra „Šumice“.

On je dodao da su kroz edukativni program pripadnici MUP-a ukazali najmladjim sugradjanima na opasnosti korišćenja narkotika, problematiku vršnjačkog nasilja, načine ponašanja u vanrednim situacijama, navodi se u saopštenju.

Rebić je najavio da će MUP akciju „Policajac u zajednici“ sprovesti u više gradova  Srbiji, dodaje se u saopštenju.

Svoj rad gradjanima su predstavili pripadnici Uprave policije, Uprave saobraćajne policije, Policijske uprave za grad Beograd, Sektora za vanredne situacije, Žandarmerije i Specijalne antiterorističe jedinice.

(Beta)

Ostavite komentar

Ostavite komentar