U trendu

Džejms Bond protiv kengura

Kada je tamna prilika upala kroz prozor spavaće sobe i nekoliko puta skočila na njegov krevet, Bit Etlin je bio presrećan kada je otkrio da je u pitanju bio samo – kengur.
"Prvo što sam u polusnu pomislio bilo je da je u pitanju neki ludi nindža koji upada kroz prozor", rekao je ovaj 42-godišnjak lokalnim novinama. "A u pitanju je bio kengur."
Međutim, njegovo olakšanje je kratko trajalo. Nekoliko trenutaka kasnije čuo je svog desetogodišnjeg sina Lejtona kako vrišti iz svog kreveta: "Kengur je u mojoj sobi!"
"Pomislio sam da to može biti opasno za celu porodicu", izjavio je Bit Etlin.
Neverovatno iskušenje za ovu četvoročlanu porodicu počelo je u dva sata ujutru u nedelju u njihovoj kući u predgrađu Kanbere u Australiji.
Bit Etlin, po zanimanju kuvar, poreklom iz Švajcarske, praktično se rvao sa 40 kilograma teškim kengurom i uspeo da ga istera na prednja vrata.
"Bio sam samo u donjem vešu i osećao sam se ranjivo", kaže on.
Kengur, za koga Bit Etlin kaže da je bio blizu njegove visine, oko 176 centimetara, ostavio je tragove kandži na ramu kreveta.
Etlin, koji je zadobio nekoliko ogrebotina, kaže da je dobro prošao i smatra sebe "srećnim".
Kengur je nestao u obližnjoj šumi, odakle je i došao. Porodica je ceo događaj prijavila policiji i prirodnjacima.
Životinja je skočila preko ograde dvorišta. Porodica pretpostavlja da se osetio kao da je u zamci i da je pokušao da pobegne kroz prozor spavaće sobe koji je oko 1,5 metara iznad zemlje.
Kenguri retko povređuju ljude, ali kada to urade, razlog je obično to što se osećaju kao da su saterani u ćošak.
Iako je ovo bio opasno iskustvo, žena Bita Etlina videla je u svemu tome i zabavnu stranu: "Mislim da je on heroj u donjem vešu marke ‘bond’", kaže ona o svom mužu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar