najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Džon Njumen jedan od omiljenih izvođača Egzita

Engleska superzvezda Džon Njuman oko 22 časa izašao je na glavnu binu Egzit (Exit) festivala, a publika je već bila spremna da gromoglasno pozdravi ovog mladog izvođača, koji je na ovogodišnji festival došao sa velikim brojem hitova.

Trećeg dana Egzita Njuman je jedan od dve najveće zvezde, jer će oko ponoći nakon njega na binu izaći i Manu Čao (Chao), koji su na prethodnom nastupu na ovom festivalu bili neprikosnoveni prvaci po broju ljudi ispred glavne bine.

Njuman je poručio publici da je “prelepa” i da se oseća sjajno na bini, što je i primetno po energičnosti koju je pokazao od prvih taktova svog nastupa. Ovaj 25-ogodišnjak zapravo veoma dobro igra, što kod publike izaziva potpuno oduševljenje.

Njumen je večeras na Egzitu najavio i svoj novi album, koji će nositi isto ime kao i singl hit koji je izašao prošlog meseca pod nazivom “Come and Get It”.

Na nastupu je odsvirao i nekoliko premijernih, novih pesama koje će se naći na ovom novom albumu.

Nastupe na glavnoj bini večeras je otvorila Sara Renar, mlada kantautorka iz Hrvatske, koja je ove godine ušla među nekoliko desetina bednova pobednika konkursa “Nastupi na Exitu 2015”, i dobila priliku da nastupaja na Mejn stejdžu (Main Stage).

Renarova je nastup počela u 20 sati, a ova devojka pokazala je ogromno muzičko i tehničko znanje, lako je koomunicirala sa tehničkom pratnjom festivala, kao i sa publikom, koja je već u ranim večernjim satima bila ispred bine.

Na Dens areni (Dance Arena), bini koja neguje elektronsku muziku, večeras u dva sata iza ponoći nastupiće Martin Griks (Garrix), a oko pet ujutru očekuje se nastup ljubimca festivala Marka Nastića.

Pretposlednji dan festivala u Novom Sadu organizatori očekuju najveću posetu i rekordan broj ljubitelja muzike i festivalske zabave, a na Petrovoaradinskoj tvrđavi žurka će trajati do sutra, 12. jula.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike