najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Džoni Dep viđen u društvu nepoznate brinete

Nakon saznanja da neće biti krivično gonjen zbog napada na suprugu Amber Herd, glumac Džoni Dep slavio je noćas u hotelskom baru u Švedskoj u društvu izvesne brinete.

Poznati glumac, koji je na evropskoj turneji sa svojim bendom “Holivudski vampiri”, slavio je uz koktele sa prijateljima u stokholmskom Grand hotelu, pošto se danima krio u hotelskoj sobi, prenosi “Dejli mejl”.

Prema izvoru britanskog dnevnika, glumac je sve vreme razgovarao isključivo sa nepoznatom devojkom, a članovi njegovog benda kažu da je Dep živnuo na vest da ga sud neće goniti zbog navodnog napada na suprugu

Tome u priloge ide i činjenica da je glumac filmskog serijala “Pirati s Kariba” voljno delio autograme, pozirao obožavateljima i smejao se s njima.

U međuvremenu, i glumica Herd je optužila Depove advokate za klevetu jer je ona “heroj” koji je jednostavno bio žrtva porodičnog nasilja.

Herd je podnela sudu u Los Anđelesu zahtev za razvod od Depa posle 15 meseci braka, navodeći kao razlog “nepremostive razlike”.

Glumački par upoznao se na snimanju filma “The Rum Diary” 2011. godine, u vreme dok je još bio u vezi sa francuskom glumicom Vanesom Paradi, sa kojom ima ćerku i sina.

Dep i Herd venčali su se u februaru prošle godine na privatnoj ceremoniji u Los Anđelesu, decu nemaju, već samo predbračni ugovor.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike