najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Džoni Mičel može da govori, dobro se oporavlja

Prijatelj i staratelj Džoni Mičel izjavio je da se legendarna  folk pevačica, koja je zbog pucanja aneurizme odvedena u bolnicu u martu, sada uspešno oporavlja kod kuće i da može da govori.

Lezli Moris je u izjavi objavljenoj juče na vebsajtu Džoni Mičel dao prve detalje njenog zdravstvenog stanja u mesecima od kada je hitna pomoć poslata u njenu kuću u Los Anđelesu da je odvede u bolnicu.

Moris kaže da pevačica govori, i da govori dobro, ali da još ne može da hoda, mada se očekuje da će uskoro potpuno da se oporavi.

Moris je imenovan za njenog staratelja u maju kada je sudija odlučio da Mičelova ne može sama da donosi odluke o svom zdravlju, a nije imala rođake koji bi mogli da preuzmu ulogu staratelja.

Učesnica kultnog rok festivala Vudstok pronađena je krajem marta u nesvesnom stanju posle čega je hitno prebačena u bolnicu.

Čuvena kantautorka dugo ne nastupa, ali je prošle godine izdala komplet od četiri diska koji pokrivaju celu njenu karijeru.

Džoni Mičel, čije je pravo ime Roberta Džoan Anderson, dobitnica je osam nagrada Gremi, uključujući i onu za životno delo (2002), a članica je Kuche slavnih rokenrola od 1997.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike