najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Fatalna bakica – zavodila, opijala pa pljačkala udvarače

Poljska policija prekinula je karijeru verovatno najstarije fatalne ljubavnice, 80-godišnje bakice koja je više od pola godine zavodila a zatim opijala i pljačkala zaljubljene muškarce širom Poljske a sada čeka na sudjenje i istražnom zatvoru i preti joj kazna od 12 godina zatvora.

Janjina M. svoje žrtve tražila je od 2015. godine u oglasima sa bračnim ponudama i na sajtovima za upoznavanje a kada bi uspela da zavede postarije Poljake, dolazila bi na romantičnu večeru kod njih kući, ubacivala drogu u jelo ili piće i nestajala sa novcem i dragocenostima, a sa ojadjenim udvaračem prekidala svaki kontakt.

“Prikupljeni dokazi pokazuju da je pokradenom muškarcu sipala uspavljujuće sredstvo u jelo. Kada je izgubio svest, opljačkala mu je stan i ukrala predmete u ukupnoj vrednosti oko 2.000 evra u preračunu”, kazao je poljskoj privatnoj televiziji TVN24 portaparol tzužilaštva u Tarnovu na jugu Poljske, Arkadijuš Bara.

Policijska potraga duga pola godina za 80-godišnjom fatalnom ljubavnicom počela je zahvaljujući istrazi tog slučaja 78-godišnjeg Poljaka koji je podlegao čarima Janjine M. i još jednog kada je jedan drugi Poljak ostao bez 1.000 evra u preračunu.

Bakica zavodnica i pljačkašica priznala je da je bila na ljubavnim večerama kod pokradenih Poljaka ali kategorično poriče da ima bilo kakve veze sa kradjom.

Zato što nema stalno prebivalište i pošto je i ranije osudjivana za provale i prevare, Janjina M. čeka na sudjenje u zatvoru i preti joj čak 12 godina zatvora.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike