najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Fil Kolins i njegova bivša supruga planiraju ponovo venčanje

Britanski muzičar Fil Kolins, koji je od nedavno ponovo muzički aktivan, ponovo živi s bivšom suprugom s kojom planira venčanje, preneli su danas mediji u Švajcarkoj, gde živi poznati umetnik.

„Naš razvod bio je pogrešna odluka“, izjavila je Kolinsova bivša supruga Orijana, koja se od poznatog muzičara rastala 2006. godine, a posle dve godine i razvela.

Prema njenim rečima, u javnosti ponovo zove Fila Kolinsa svojim suprugom s kojim planira ponovno venčanje.

Kolins (64) oženio se s Orijanom 1999. godine i to mu je tada bio treći brak. Imaju dva sina. Orijana Kolins se posle razvoda udala za bankara Šarla Mežatija s kojim ima jednog sina.

Pored solo karijere, Kolins je poznat kao pevač i bubnjar engleske rok grupe „Dženezis“. Osvojio je sedam Gremija, dva Zlatna globusa i Oskara za najbolju originalnu pesmu.

Kolins je od 1978. do 1994. godine imao više hitova na muzičkim listama u Velikoj Britaniji i SAD. Njegove najpoznatije pesme su „In the Air Tonight“, „Groovy Kind of Love“, „One More Night“ i Another Day in Paradise“. Veliki uspeh je imao i duet s Filipom Bejlijem „Easy Lover“.

U glumačkoj karijeri se izdvaja film „Baster“, u kojem je glumio srećnog lopova, kao i gostujuće uloge u seriji „Poroci Majamija“.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike