najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Film Vorkraft za 10 dana pogledalo više od 50.000 ljudi

Filmski spektakl “Warcraft – Početak” za 10 dana prikazivanja pogledalo je više od 50.000 ljudi i time je postao ubedljivo najgledaniji film u Srbiji, saopštio je distibuter Taramount film.
 
Publika je sa velikim oduševljenjem dočekala ovu neverovatnu priču zasnovanu na svetskom fenomenu Blizzard Entertainmenta, što potvrdjuju veoma pozitivne reakcije, kako fanova popularne igrice po kojoj je i snimljen, tako i ljubitelja različitih filmskih žanrova, navodi se u saopštenju.

Film govori o mirnom carstvu Azerota koje stoji na ivici rata kad se njihova civilizacija suoči sa neustrašivom rasom osvajača: Ork ratnici beže iz svog doma koji je na rubu propasti i žele da kolonizuju drugi svet. Kad se portal otvori da spoji ova dva sveta, jedna vojska se suočava sa uništenjem, a druga sa nestankom. Sa ove dve zaraćene strane, dva heroja će krenuti jedan na drugog, a to će odrediti sudbinu njihovih porodica, njihovog naroda i njihovog doma.

Tako počinje spektakularna saga o moći i žrtvovanju u kojoj rat ima mnogo lica i gde se svako bori za nešto.

Film je režirao Dankan Džons (Duncan Jones) a glavne uloge su poverene Trejvisu Finelu (Travis Fimmel), Benu Fosteru (Ben Foster), Pauli Paton (Paula Patton) i drugima.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike