U trendu

Gvinet Paltrou: Nije lako sa bivšim mužem odgajati decu

Gvinet Paltrou (42) priznala je kako joj je teško kao rastavljenoj ženi brinuti o deci sa bivšim mužem.

Glumica se rastala sa suprugom Krisom Martinom (38) prošle godine i od tada tvrdi kako su i dalje bliski i kako se njihovi životi nisu značajno promenili. Nakon nekog vremena je zaključila kako nije nimalo lako sa bivšim suprugom odgajati dvoje dece.

– Teško je. Prošli smo kroz zaista težak period, ali ponavljamo da moramo da skupimo snagu i da provodimo vreme kao porodica zbog naše dece, jer ona su naš prioritet – rekla je glumica na konferenciji u New Yorku.

Gvinet, koja sa frontmenom grupe Coldplay iz desetogodišnjeg braka ima kći Epl (11) i sina Mouzesa (9) ispričala je kako, uprkos tome što je među njima ostalo tenzija, ipak održavaju porodične ručkove i druženja jer su deca njihova zajednička obaveza.

Dodala je i kako o bivšem suprugu ipak ima dobro mišljenje:

– Nemojte me pogrešno shvatiti, ja i dalje mislim da je on sjajna osoba, i pre svega, sjajan otac – zaključila je glumica naglasivši da su ona i Kris u prijateljskim odnosima.

Nedavno su se u medijima pojavile slike Gvinet sa dečkom, producentom Bredom Falčukom, a Kris je u vezi sa glumicom Dženifer Lorens, prenose američki mediji.

Pročitajte još i:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.