Hilari Klinton veliki fan pevačice Adel

Favorit demokrata za predsedničke izbore u SAD Hilari Klinton izjavila je večeras da je velika obožavateljka britanske pevačice Adel.

Hilari Klinton je u intervjuu za američki lokalni radio rekla da bi puštala pesme poznate pevačice da ima svoju radio stanicu.

„Trenutno slušam Adel. Divim se njenim vokalnim sposobnostima, njenom talentu i ličnosti“, rekla je bivša prva dama SAD i dodala da bi puštala ženske vokale da ima svoju radio stanicu, pominjiću pored Adel i Šeril Krou.

Hilari Klinton (68) rekla je da voli rok muziku uz koju je odrasla ali i klasičnu muziku uz koju voli da radi. Ona je ranije rekla da voli grupe „Dors“, „Bitlse“ i „Roling stonse“.

Divljenje prema Adel gaji i republikanski kandidat za Belu kuću, milijarder Donald Tramp, koji je bio na njenom koncertu u Njujorku.

Medjutim, britanska pop pečaica, čija je pesma „Hello“ trenutno na svetskim top listama, usprotivila se da se njene pesme koriste na Trampovim političkim skupovima.

Tramp je na jednom svom skupu pustio njenu pesmu „Rolling in the Deep“.

Adelin portparol je tada izjavio da pevačica nije nikome dala dozvolu za korišćenje njenih pesama na političkim skupovima.

Političari su često na meti kritika zbog puštanja pesama bez prethodne saglasnosti umetnika.

Tramp je na svojim skupovima pustio pesme „Rockin’ in the Free world“ Nila Janga i „Its the world as we know it“ benda Ar-I-Em (REM), što je izazvalo nezadovoljstvo tih umetnika koji se su odmah distancirali od američkog milijardera i njegove izborne kampanje.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike