U trendu

Hoće da bude navijačica

Jedna mama iz države Viskonsin u Sjedinjenim Američkim Državama navodno je upotrebila lične isprave svoje ćerke kako bi se prijavila da bude navijačica! Zvuči neverovatno, ali je ipak istinito.
Tridesettrogodišnja žena otužena je da je ukrala lične isprave svoje ćerke kojima se dokazuje na ona pohađa srednju školu, a sve to kako bi se pridružila družini čirlidersica.
Vendi Braun je optužena za lažno predstavljanje nakon što se prijavila u jednu srednju školu u Viskonsinu pod imenom svoje ćerke. Krivična prijava navodi da je Vendi Braun rekla zvaničnicima srednje škole da ima 15 godina, jer je želela da dobije svoju diplomu o završenoj srednjoj školi i da se pridruži čirlidersicama.
Ona je, navodno, pohađala i treninge navijačica, dobila čak i svoj ormarić za opremu i bila na zabavi na bazenu koju je priredio njihov trener.
Krivična prijava podneta je prvenstveno zbog duge istorije krađe identiteta koja se dešava u svim zemljama sveta, pa tako i u Sjedinjenim Američkim Državama.
Vendina ćerka živi u Nevadi s Vendinom majkom, to jest svojom bakom.
Izveštaj beleži i da u sudskom predmetu Vendi Braun nije bilo navedeno ime njenog advokata koji će je braniti na sudu, ali ni njen kućni telefon.
A ona je samo jako želela da bude navijačica!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar