Holivud je odustao od Sare Mišel Gelar

Iako je sa snimanjem popularne serije “Bafi, ubica vampira” završila još ranih 2000-tih godina, u holivudskim ostvarenjima i na televizijskim ekranima Sara Mišel Gelar kao da nikada nije ni postojala.

Tokom snimanja kultne horor serije o vampirima, Sara je dobijala uloge i u drugim filmskim ostvarenjima kao što su “Znam šta si radila prošlog leta” i “Vrisak 2”. Činilo se kao da je bila predodređena za horore. Međutim, izgleda da je upravo to bilo presudno za nastavak njene karijere.

Zarobljena u hororima, Sara je imala još nekoliko uloga u ovom žanru, ali nije se izvukla iz začaranog kruga. Činjenica je kako je Sara ulogom u “Bafi” dobila instant slavu. Serija nije bila kao ostale. Bafi je ubijala vampire, ali je isto tako bila nepopravljivo zaljubljena u jednog.

Sarini filmovi nisu dobili dobre komentare od publike, a bolje nije prošla ni serija u kojoj je glumio i pokojni Robin Vilijams. Upravo zbog komentara publike, serija koja je premijerno emitovana 2013. godine nije doživela svoju drugu sezonu.

For everyone asking me today- my shirt is from my good friend @rebeccataylornyc new casual wear line #LaVie. I'm obsessed.

A photo posted by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on

Sara je srećno udata za kolegu Fredija Princa Jr. još od sredine 90-tih, a njihov brak je toliko miran da su mediji već i zaboravili na njih. Gelar se u poslednje vreme pojavljuje jedino kao glumica u animiranim filmovima i glas, zajedno sa suprugom, takođe glumcem, pozajmljuje Simpsonovima i filmu “Star Wars Rebels”.

Ostavite komentar