Holivudski glumac oženjen Srpkinjom, dolazi nam u posetu

Glumac Kristijan Bejl posetiće Srbiju, otkriva domaća štampa.

Reditelj Predrag Gaga Antonijević otkrio je u intervjuu domaćim medijima da će njegov prijatelj, holivudski glumac Kristijan Bejl, doći u Srbiju zbog snimanja projekta “Janičar”.

“Projekat je veoma važan, imam sreću da se Bejl zainteresovao za njega od prvog dana. Čekamo slobodan termin za njega, a film će se raditi iz ljubavi, ne zbog novca. Priča je o paši kojeg šalju u Srbiju da bi ugušio pobunu Srba u mestu u kojem je rođen. Tematski, nešto kao Omer-paša Latas. Po žanru je drama, jer on pokušava da pronađe mir i kreće u izgradnju mosta. Film je kompilacija svega što znamo iz istorije”, rekao je Antonijević a prenose domaći mediji.

Bejl je “studiozno” pristupio projektu, i mnogo je čitao o temi filma, dodao je on. Glumac je oženjen Srpkinjom, pa zna dosta toga o našoj zemlji.

“Oženjen je Srpkinjom iz ugledne porodice, veoma dobro poznaje njene korene. Zamalo je došao na FEST pre desetak godina, ali sticajem okolnosti nismo uspeli da se dogovorimo sa organizatorima, pa će mu ovo biti prvi put u Srbiji. Zna po neku reč srpskog”, rekao je Antonijević.

Jedan komentar

Ostavite komentar