najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Išli su zajedno u školu, nakon nekoliko decenija sreli se u sudnici (Video)

Ljudi koji su delili školske klupe ponekad se kasnije iznenada sretnu u životu i to uvek predstavlja emotivni doživljaj, ali verovatno ne toliko jak kao onaj koji je doživela sudija Mindi Glejzer na Floridi.

Dok je sedela u sudnici i izricala presudu Arturu Butu (49), koji je optužen za razbojništvo, krađu automobila i opiranje pri hapšenju, Glejzer je odjednom shvatila da poznaje provalnika, već nekoliko puta osuđivanog za slična dela. ‘Jeste li išli u Nautilus’, pitala je sudija optuženog, misleći pritom na srednju školu u kojoj su oboje pre nekoliko decenija išli zajedno u razred.

To je iznenadilo Buta koji je nekoliko puta ponovio ‘O moj bože’. Pokušavao je da suzdrži suze i da se nasmeje, ali na kraju se rasplakao. Glejzer je rekla je kako joj je žao i kako se uvek pitala šta se s njim dogodilo.

“Ovo je bilo najmilije dete u srednjoj školi, bio je najbolji. Igrala sam fudbal sa njim, kao i sva deca, i vidi šta se na kraju dogodilo”, rekla je sudija koja je gledajući na starog školskog prijatelja primetila kako su ostarili.

Poručila mu je kako se nada da je sposoban da promeni svoje ponašanje pa mu je poželela sreću, prenose strani mediji.
https://www.youtube.com/watch?v=CXhaMSrKsIo

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike