Isplivala pozadina priče o Sudnjem danu koji predskazuje rođenje crvenog teleta (video)

Jedna jevrejska grupa istakla je ponosno da se rodilo očigledno potpuno crveno tele – prvo za 2000 godina – čime se ispunjava biblijsko proročanstvo koje ukazuje na dolazak Mesije i predstojeću apokalipsu.

Jevrejska organizacija kaže da ženska beba krave predskazuje izgradnju Trećeg hrama u Jerusalimu, naglašavajući dolazak jevrejskog Mesije, a evangelistički hrišćanski teolozi veruju da će izgradnja Trećeg hrama dovesti do Sudnjeg dana.

Tele je, prema izveštajima, ispitivano od strane rabinskih stručnjaka, ali će se i dalje proučavati svakih nekoliko meseci kako bi se utvrdio njegov legitimitet i potvrdilo da je u pitanju baš crvena junica biblijskog proročanstva.

Jevrejski Institut Hram započeo je svoj program uzgoja ženskog crvenog teleta još 2015. godine sa izričitim ciljem stvaranja znamenja radi ispunjenja proročanstva.

Grupa je uvezla zamrznute embrione crvenih krava i ugradila ih u domaće izraelske krave. Crvene junice ranije su rođene, ali su diskvalifikovane zbog neispunjavanja svih proročkih zahteva. Tele rođeno 1999. godine bilo je muško, a jedno iz 2002. godine nije bilo u potpunosti crveno – imalo je jedan deo belog.

Pokušavaju da „provociraju“ kraj sveta, kreiranjem znamenja.

Neko je učinio sve što može da se rodi takvo tele, jer veruje da sledi kraj posle toga.

Ko zna šta su jos spremni da učine?

Uključite se i Vi u diskusiju o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike