najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ispovest putnice sa proputovanja: Dragi dnevniče…

Dnevnik jedne Julije sa putovanja otvorenim morem.
DAN 1

Dragi dnevniče, sve je spremno i spakovano za moje putovanje brodom – najlepše haljine, kupaći kostimi, kompleti…Sve je nestvarno i uzbudljivo, ovo će biti moje prvo putovanje brodom i ja ne mogu da dočekam.

DAN 2

Dragi dnevniče, proveli smo ceo dan na moru. Prelepo!! Videli smo kitove i delfine. Upoznala sam i kapetana danas, ostavlja utisak dobrog i ljubaznog čoveka.

DAN 3

Dragi dnevniče, danas sam ceo dan provela u bazenu. A na palubi smo igrali mini golf na improvizovanom terenu. Kapetan me je u toku večere pozvao da mu se pridružim za njegovim stolom. Osećala sam se jako polaskano i ponosno. On je veoma privlačan i pažljiv.

DAN 4

Dragi dnevniče, osvojila sam 800.000 dolara u brodskom kazinu. Kapetan me je zamolio da večeram sa njim u njegovoj kabini. Pristala sam. Imali smo divan obrok, uključujući kavijar i šampanjac. Pitao me je da provedemo noć zajedno ali sam odbila. Rekla sam da ne želim da budem neverna svom mužu.

DAN 5

Dragi dnevniče, bila sam i danas u bazenu. Dobila sam opekotine od sunca, pa sam ušla unutra da popijem piće u baru i tamo provela ostatak dana. Kapetan me je video i naručio mi je par koktela. Zaista je šarmantan. Opet me je pitao da posetim njegovu kabinu u večernjim satima. Odbila sam. Rekao mi je, ako ne pristanem na njegovu ponudu, da će potopiti brod. Bila sam šokirana.

DAN 6

Dragi dnevniče, danas sam spasila živote 2600 putnika. . . Dva puta.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike