najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Iza sebe ima osam brakova, sada se ženi trostruko mlađom (video)

Ron Šepard (68) je Britanac koji se najviše puta ženio. On iza sebe ima osam propalih brakova, a sada je odlučio da pokuša i deveti put.

Filipinka Kristel Markez Lalek (26) njegova je najnovija izabranica, prenose britanski mediji. Zaprosio je pre 11 meseci u njenom porodičnom domu, gde živi sa 7-godišnjim sinom. On je službeno još u braku sa 36-godišnjom medicinskom sestrom Veng Platino, ali kada dobije papire o rastavi svog osmog braka, Ron odmah planira pred oltar sa mladom Filipinkom.

“Kristel će biti moja žena zauvek”, odlučan je ovaj romantični Britanac koji boluje od Parkinsonove bolesti, a lekari mu prognoziraju još samo nekoliko godina života.

On je Kristel upoznao na Tajlandu dok je bio u braku sa svojom sedmom ženom. Njih dve su bile prijateljice i često su se svi zajedno družili. Nakon što se Ron razveo od svoje sedme žene, njih dvoje su izgubili kontakt, ali ponovo su se pronašli na Fejsbuku.

“Znam kako to izgleda, ali nisam tu zbog para, neću ga iskoristiti”, rekla je Kristel, za koju se Ron nada i da će biti njegova negovateljica.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike