U trendu

Izbacila je samo jednu namirnicu i sada izgleda bolje nego ikad (foto)

Mnoge žene decenijama mlađe od ove gospođe mogle bi da sanjaju da imaju telo kao ona: sedamdesetogodišnja Kerolin Harc, majka troje dece iz Perta, tajnu svog izgleda otkrila je nedavno u razgovoru za australijski Daily Mail.

Iako je bila prava zavisnica od slatkog, pre 28 godina odrekla se šećera, što joj je pomoglo u održavanju vitke linije, iako joj je u početku bilo teško.

– Mnoge žene iznad 50-te smatraju da je teško održati figuru i težinu kad dođete u određene godine, a mnoge žene već u 40-im već smatraju da nakon što su rodile decu, teško mogu da vrate izgled koji su imale ranije. Istina je da metabolizam usporava kako starimo, ali to samo znači da treba da preuzmemo kontrolu i donosimo zdravije odluke – objasnila je Harc.

– Verujem da je važno biti svestan koju vrstu i količinu jedete. Razmislite o namirnicama koje konzumirate, osetite svaki zalogaj i uživajte u njemu. To će vam pomoći da sporije jedete i manje se prejedate – dodala je Harc.

Osim uravnotežene ishrane, Harc tvrdi da je jako bitno spavati barem osam sati dnevno, jer se za vreme sna naše telo oporavlja od stresa, a meditacija i vežvanje takođe doprinose njenom zdravlju i izgledu.

1 komentar
  1. zbunjena

    Zaboravili ste da dodate „sitnicu“ da je šećer izbacila kad je obolela od dijabetesa…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike