najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Iznenadni koncert Gans en' rouzis večeras u Los Andjelesu

Američki hard rok bend “Gans en’ rouzis”, koji je prvi put na okupu posle 20 godina, vratiće se na scenu ranije nego što se očekivalo, s najavom o iznenadnom koncertu večeras u rodnom Los Andjelesu.

“Bend na koncertu”, navela je danas grupa na svom sajtu i dodala da koncert počinje u 23.00 po lokalnom vremenu u maloj sali u kojoj su nekada nastupali. Članovi grupe su naglasili da će koncert zaista biti održan večeras jer su mnogi obožaoci pomislili da je to prvoaprilska šala.

Grupa je nedavno saopštila da će održati 21 nastup u okviru turneje u Severnoj Americi.

Članovi grupe su objavili kratki video klip na svom sajtu u kojem najavljuju nastupe u 20 američkih gradova i u Torontu u Kanadi, gde će imati koncert ovog leta.Bend medjutim nije naveo datume koncerata. Ranije je najavljeno da će imati koncerte 8. i 9. aprila u Las Vegasu i 19. i 20. aprila u Meksiku.

“Gans en’ rouzis” su u junu 1985. godine u Los Andjelesu osnovali pevač Vilijam Eksl Rouz, gitaristi Trejsi Gans i Izi Stredlin, basista Oul Bejč (kojeg je kasnije zamenio Daf Makejgan) i bubnjar Rob Gardner.

Njihova muzika je bila, u to vreme jedinstvena mešavina panka, bluza i glama.

Bend važi za jedan od najuticajnijih i komercijalno najuspešnijih rok bendova svih vremena.

Poznata grupa je u septembru 2010. godine održala koncert u Beogradu.

Grupa je izdala šest studijskih i tri uživo albuma, kao i tri video izdanja. Njihove najpoznatije ;pesme su “November Rain”, “Paradise City”, “Sweet Child O’ Mine” i “Don’t Cry”.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike