najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Javno se odrekao svoje dece: Ne želim više nikada da ih vidim (Foto)

Bil Hadson, bivši suprug Goldi Hon i otac Olivera i Kejt Hadson, neugodno se iznenadio na Dan očeva kada je na Instagramu video fotografiju koju je objavio njegov sin. Radilo se o fotografiji na kojoj se nalaze Bil, Oliver i Kejt, a snimljena je pre 30 godina. Uz fotografiju je stajao i opis: “Srećan dan napuštanja”.

Fotografija je postala viralni hit i započela raspravu o tome zaslužuju li biološki očevi da ih se automatski nazivaju tatama.

Kejt je nakon toga objavila i zajedničku fotografiju sa partnerom Goldi Hon, Kurtom Raselom i napisala: “Tata, jednostavno rečeno… Hvala ti. Sretan ti Dan očeva. Volim te do meseca i nazad”. Isto je nedugo zatim učinio i Oliver.

Tokom intervjua Bil se odrekao svoje dece.

“Poručujem im – slobodni ste. Imao sam petoro dece, ali sad se smatram ocem troje. Više ne smatram Olivera i Kejt svojom decom”, rekao je potreseni Bil.

“Zamolio bih samo da prestanu da koriste prezime Hadson. Više nisu deo mog života. Oliverova objava bila je zlonamerna, zla i unapred smišljena. Za mene je mrtav, kao i Kejt. Oplakujem njihov odlazak iako i dalje hodaju ovim svetom”.

Dodao je i da je njihova životna priča luđa od bilo kog filmskog scenarija, a Goldi je godinama tvrdila da ih je Bil napustio.

“Kad smo se rastali, nikad nije loše pričala o meni. Ali, kad se Kurt pojavio, priča se promenila i ja sam postao odjednom loša osoba. Pitao sam je zašto to govori jer sve sam samo ne odsutni otac. Samo se nasmejala i rekla da priča tako bolje zvuči”, rekao je Bil i dodao da je Goldi okrenula decu protiv njega.

“Goldi je želela da stvori mit o savršenoj porodici sa Kurtom i želela je da me se reši”, rekao je Bil.

Happy abandonment day… @katehudson

A post shared by Oliver Hudson (@theoliverhudson) on

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike