U trendu

On je zgodan, lep, atraktivan i – oženio je sam sebe (foto)

Nelo Rugero, 40- godišnji Italijan iz mesta Sant’Antonio Abate, oženio je sam sebe, želeći tako da se usprotivi marginalizaciji koju u društvu doživljavaju singl osobe.

Četrdesetogodišnji Nelo rekao je sebi „da“ na proslavi koju je takođe sam sebi organizovao. Nelo je poručio da nikada neće voleti nikog drugog više nego sebe.

– Šta više, voleti samog sebe je najlepša stvar koja može da se dogodi ljudskom biću jer samo tako se može postići unutrašnji mir – kazao je mladoženja.

Venčanje je prenosio TV šou, „Šef proslava“, ali ovaj Italijan objasnio je da bi se oženio sobom i bez kamera.

– Pre svega zbog mojih roditelja, koji su stari. Jedini sam bio neženja od petoro braće i sestara, hteo sam da ih uverim da se osećam dobro ovako – kazao je.

Rekao je i da su njegovi roditelji „svadbu“ odlično prihvatili, prenela je Republica. Mladoženja je stigao na venčanje na belom konju, a gosti koji su ga čekali, mislili su da će zapravo proslaviti njegov 40. rođendan. Ipak, umesto toga našli su se na ovom neobičnom venčanju.

Kumovi su bili bratanci, a nije izostao ni bračni prsten.

– Hteo sam da pošaljem poruku, koja je očigledno dobro prihvaćena. Mnogi su me kasnije zvali da kažu da i oni žele da se venčaju sami sa sobom, kao i ja. Čak i oni koji su već u braku – izjavio je Nelo.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike