U trendu

Jedan i jedini

Lanac hotela One & Only Resorts stvoren je s idejom da na tržištu luksuznih objekata za smeštaj bude obeležje vrhunskog. Objekti se nalaze na pet lokacija u svetu. Trenutno ih ima sedam, a u planu je otvaranje novog objekta u Kejp Taunu, u Južnoafričkoj Republici. Lokacije na kojima se objekti nalaze birani su pažljivo i predstavljaju najidiličnija i najromantičnija mesta na svetu, kao što su, na primer, Maldivi, Mauricijus, Dubai, Bahami i Meksiko.

Lanac hotela One & Only Resorts je u vlasništvu kompanije „Kerzner International Limited“, jedne od vodećih na tržištu luksuznih rizorta, hotela i kazina. Objekti se svojim eksterijerom i enterijerom uklapaju u okolinu, ali istovremeno odišu luksuzom i prefinjenošću u svim segmentima. Svaki objekat karakterišu kvalitetan smeštaj, ljubazno i prijatno osoblje, vrhunska usluga, razne mogućnosti relaksacije i rekreacije, zabava i druge aktivnosti kojima gosti mogu da ispunjavaju svoje slobodno vreme.

Uz sve to treba dodati i izuzetna jela, koja pripremaju neki od najpoznatijih kuvara na svetu. Buč Kerener, jedan od vlasnika One & Only Resorts-a, ističe da svaki od ovih objekata garantuje jedinstveno iskustvo boravka zato što se oni trude da posvete pažnju svakoj sitnici u hotelima, a sve radi vrhunske satisfakcije gostiju. Hotel One & Only Palmilla u Los Kabosu u Meksiku i hotel One & Only Ocean Club na Rajskim ostrvima, na Bahamima, čitaoci Conde Nast Traveler-a proglašavali su najboljim u svojim regionima dve godine zaredom.

One & Only Maldives nalazi se na ostrvu Reethi Rah, na atolu Nort Mejl u Maldivima, One & Only Kanuhura je na jednom od ostrva u atolu Lavijana, u Maldivima, One & Only Le Saint Geran nalazi se na poluostrvu Belle Marena, na severoistočnoj obali Mauricijusa, One & Only Le Touessrok nalazi se na istočnoj obali Mauricijusa, One & Only Royal Mirage gleda na Golfski zaliv i mami svojom lepotom, One & Only Palmilla je u Meksiku, a One & Only Ocean Club nalazi se na oko 300 kilometara od Majamija, na Rajskim ostrvima u Bahamima.

Fantastična mesta, trenuci za pamćenje, visoki standardi u svakom detalju, sitnice osmišljene radi vrhunskog uživanja. One & Only je to, ali i mnogo više. Otkrijte sami!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.