U trendu

Jedva je došao k sebi: Ženska banda silovala mladića puna tri dana

Proteklih dana medije u Južnoj Africi zaokuplja neverovatan slučaj silovanja jednog mlađeg muškarca u režiji jedne ženske bande. Nesrećni 23-godišnjak pronađen je kako polugo leži na jednoj livadi kraj glavnog grada Pretorije. Pre toga prošao je strašnu torturu organizovanu od strane tri devojke. Pakao je trajao puna 72 sata.

– Izgledao je iscrpljeno i traumatizovano – rekli su iz policije, nakon čega su otkrili detalje ovog pomalo bizarnog slučaja. Sve je, kako prenosi britanski The Sun, počelo kada je muškarac odlučio da podeli taksi sa tri devojke.

– Usred vožnje taksista je odlučio da promeni putanju, a mladića je zamolio da sedne na suvozačevo mesto. Nakon toga mu je jedna devojka zabila injekciju sa nepoznatom supstancom u leđa – priča portparolka policije Kolet Velbak.

Mladića je supstanca uspavala, a probudio se u krevetu u nekoj nepoznatoj sobi.

– Počele su da se ređaju na njemu. Svaki put kad je završio sa jednom, tjerale su ga da pije energetska pića pre nego što je druga došla na red, otkrila je Velbak.

Nesrećni mladić se policiji požalio da mu nisu dale da spava i da su ga konstantno kljukale energetskim pićima. Puna tri dana!

– Prestao sam da brojim koliko puta su me silovale – jadao se mladić.

Iz policije su napomenuli kako su predani slučaju i da pokušavaju da otkriju da li je bilo još žrtava ove ženske bande, za čijim članicama još tragaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.