Kako sam za 2 meseca zaradio preko 5000 dolara (VIDEO)

On se ne bavi finansijama niti ekonomijom, ali Saša Ristić, savetnik u HR agenciji iz Skoplja, je za 2 meseca zaradio preko 5000 dolara trgujući na svetskoj berzi. On tvrdi da to može svako.

“Višak novca koji sam imao u banci sam želeo da aktiviram. Na svetsku berzu sam investirao oko 7000 dolara i posle nešto više od dva meseca sam zaradio oko 5100 dolara. Na berzi najviše trgujem cenom nafte, potom evrom u odnosu na dolar i cenom zlata” – kaže Ristić.

Na pitanje da li je trgovanje na svetskoj berzi rizično Ristić kaže:
“Svaki posao ima svoj rizik. Ne postoji posao na svetu koji nema rizik. Verujem da svako ko se aktivira na berzi, ukoliko prati analize i trguje odgovorno može da napravi mnogo bolji rezultat nego što sam ja do sada napravio”.

Svim čitaocima Krstarice koji žele da se oprobaju na svetskoj berzi, FXLider daje 50€ za uspešan početak trgovanja.

Uzmite 50€ za trgovanje ovde.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti

Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

(Sponzorisan tekst)

Ostavite komentar

Oznake