Kako se boriti protiv zombija

Jedan koledž je u potpunosti spreman da se suoči s napadom zombija koji jedu ljude!
Ova vest nam dolazi iz mesta Geinsvil u državi Florida.
Niko ne očekuje zombi apokalipsu. Ipak, Univerzitet sa Floride za svaki slučaj želi da se uveri da su zvaničnici spremni za noć u kojoj će se pojaviti živi mrtvaci.
Ova škola ima plan kako da se suoči s napadom zombija. Plan se nalazio na njenom sajtu, zajedno s planovima kako će škola da se izbori s problemima kao što su pandemije i uragani.
Planovi detaljno pokazuju kako bi zvanični predstavnici univerziteta trebalo da odgovore na napade "individua koje jedu ljude". Takođe, navodi se da prilikom napada zombija može da se čuje i "dosta čudnih zvukova".
Predstavnik za štampu Univerziteta sa Floride izjavio je da taj plan napisao jedan od zaposlenih u školi, kao i da je u pitanju šala.
Odgovor Univerziteta s Floride o planovima u slučaju napada zombija više se ne može naći na zvaničnom sajtu te ustanove.
Predstavnik za štampu univerziteta, Stiv Orlando, kaže da je univerzitet uklonio sa svog sajta link ka tekstu koji detaljno opisuje kako škola treba da se ponaša u slučaju napada zombija.
Orlando je dodao da ovoj šali ipak nije mesto na takvom sajtu, gde se nalaze i planovi škole za slučaj pandemija i uragana.
On je dodao da radnik škole koji je napisao ovu šalu neće biti kažnjen.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.