Kažnjene za pretnje Salmi Hajek

Sudija u Los Anđelesu je dvema ženama zabranio da se približavaju glumici Salmi Hajek i njenoj porodici nakon što ih je Hajekova optužila da se lažno predstavljaju kao ona i da joj prete otmicom ćerke.

Sudija Višeg suda M. D. Frajd naredio je Lijani Filipon (Lianna Philippon) i Odeti Bodag (Odette Bodagh) da se drže od Hajekove i njene porodice na najmanje 100 metara i da prestanu sa svim pokušajima da se predstavljaju kao slavna glumica.

Zabrana se odnosi i na prilaženje glumičinom mužu i njenoj sedmogodišnjoj kćeri.

U zahtevu Hajekove za izdavanje sudske naredbe se navodi: „Ovaj slučaj se rodio iz bizarnog obrasca ponašanja dve, po svoj prilici, mentalno poremećene osobe. Među njihovim postupcima su: smicalice da se dođe do članova porodice Salme Hajek, s namerom da se pribavi njen kontakt, lažno izdavanje za Hajekovu pred drugom slavnom ličnošću, pokušaj direktnog kontaktiranje Hajekove, lažno izdavanje za Hajekovu pri kontaktiranju njene maloletne kćeri.“

Takođe se navodi da je Lijana Filipon u jednom razgovoru, dok se lažno predstavljala kao Salma Hajek, iznela „uvijenu pretnju koja se ticala kidnapovanja maloletnog deteta Hajekove i iznude novca za otkup“.

Agencija Asošiejted pres nije uspela da dođe do brojeva telefona Lijane Filipon i Odete Bodag.

Sudija je za 4. septembar zakazao novo saslušanja radi eventualnog proširenja zabrane prilaženja glumici.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike