najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Kejti Peri najplaćeniji muzičar u 2015. godini

Američka pevačica Kejti Peri (Katy Perry) je, prema magazinu Forbs, sa zaradom od 135 miliona dolara, najplaćeniji muzičar u 2015. godini.

Kako je objavljeno na sajtu Didžital spaj (Digital spy), Perijeva je zahvaljujući veoma uspešnoj svetskoj turneji, skočila sa prošlogodišnjeg 23. mesta na prvo.

Na drugom mestu najplaćenijih muzičara, prema Forbsu, našla se grupa One Direction, sa zaradom od 130 miliona, a na trećem kantri muzičar Gart Bruks (Garth Brooks), sa zaradom od 90 miliona.

Četvrto mesto, sa zaradom od 80 miliona dolara, drži Tejlor Svift.

Bend Igls (The Eagles) i Kalvin Haris (Calvin Harris) su na petom, odnosno, šestom mestu, sa 73,5, odnosno 66 miliona dolara zarade, dok je na sedmom mestu Džastin Timberlejk (Justin Timberlake) sa 63,5 miliona.

Američki reper Pi Didi (P Diddy) je na osmom mestu, sa 60 miliona dolara zarade, a slede Flitvud Mek (Fleetwood Mac) sa 59,5 miliona i Lejdi Gaga (Lady Gaga) koja je ove godine zaradila 59 miliona dolara.

Medju prvih deset ove godine nisu Ed Širan (Sheeran) koji je godinu završio na 12. mestu najplaćenijih i Bijonse (Beyonce) koja je sa drugom mesta pala na 14. jer je zaradila “samo” 54,5 miliona dolara.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike