najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Kim Hartman: Moja Helga je bila fatalna žena (video)

Ime Kim Hartman većini možda nije poznato, ali ako se kaže Helga iz ‘Alo, ‘Alo! odmah ćemo se prisetiti plavuše iz kultne serije.

Smešna naci žena vojnik utegnuta u kožni korzet bila je seks simbol generacijama, a Kim je otkrila da nije bilo nimalo lako odglumiti takvu ulogu.

“Ja nikada Helgu nisam doživela kao nacistu, ona je samo bila intimna sa nemačkom vojskom. Želja za bogatim mužem iz visokog društva joj je bila pokretačka snaga. Vođena je ambicijom i sigurna sam da je htela da bude Hitlerova devojka ili špijunka kao Mata Hari, ali kao i drugi Nemci u ‘Alo, Alo!, za to nije bila sposobna. I Helga i ja smo volele da glumimo seks simbol, bilo je to zabavno i oslobađajuće”, rekla je za britanske medije.

Kad je prvi put pročitala scenario, skoro je plakala od smeha.

“Tako zapisano na papiru bilo je zabavno, znala sam da se prijavljujem za nešto posebno, ali niko od nas nije znao da će serija postati toliko popularna već za dve, tri godine”, rekla je.

Njen partner, Her Flik, odnosno glumac Ričard Gibson bio je najduhovitiji na setu.

“Sećam se da jednom nisam mogla da obuzdam smeh kad smo trebali da špijuniramo iza ograde. Nešto je eksplodiralo, a mi smo trebali da budemo prekriveni zemljom. U trećem pokušaju je na mene pala zemlja, a umesto da na njega padne isto toliko, ljudi iz tehnike su bacili na njega tonu zemlje i to direktno na glavu. On je zadržao ozbiljno lice, ali ja nisam”, ispričala je.

Već nekoliko godina Hartman se ne bavi glumom, ali se rado priseti dana kada je zavodila Her Flika i mušku populaciju pred televizijskim ekranima.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike