najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Kim Kardašijan o selfijima

Američka starleta, poznata po učešću u porodičnom rijalitiju i kućnim video snimcima scena seksa, Kim Kardašijan, danas je u prestižnom Komonvelt klubu u San Francisku govorila o značaju samofotografisanja (selfija) i objavljivanja tih slika na društvenim mrežama, pišu svetski mediji.
Tako se obraćanjem pridružila listi nekadašnjih govornika među kojima su Teodor Ruzvelt, Martin Luter King, Dvajt Ajzenhauer, Bil Klinton i Bil Gejts.

Kako prenosi AP, Kim Kardašijan je navela da veliki broj selfija koje ona postavlja na društvene mreže njoj daju moć da kontroliše svoj imidž, ali takođe doprinosi i tome da je neki smatraju isključivo seksualnim objektom.

Njen govor bio je kratak, a govorila je i o tome kako su žene prikazane u medijima.

Kardašjan je kazala da dok god je ona zadovoljna sa rezultatima svojih fotografija, ona nema ništa protiv što neki ljudi smatraju da je njeno stalno poziranje pred kamerama degradirajuće.

Tokom jednočasovnog pojavljivanja, koje je obuhvatalo i postavljanje pitanja iz publike, većinom sastavljenom od veoma mladih žena, Kim je otkrila i da je njen suprug, reper Kanje Vest, došao na fenomenalnu ideju da objavi knjigu selfija pod nazivom “Selfish” (Sebična).

Karte za ovo dešavanje koštale su od 40 do 300 dolara.

Komonvelt klub postoji od 1903. godine i sebe smatra najstarijim i najvećim forumom za javna pitanja u SAD, pa je gostovanje Kim Kardešijan podiglo mnoge obrve. Niko, međutim, nije zvanično reagovao, niti iz te institucije, niti iz sveta politike.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike