Kineska Georgina: Tvrdi da je trudna 17 meseci

Foto: pedroserapio/Pixabay.com

Kineskinja Vang Ši iz Tijanpinga, u provinciji Hunan, tvrdi da je trebala da rodi dete još 15. novembra 2015, a 18. avgusta 2016. i dalje je trudna. Kako prenose lokalni mediji, u drugom stanju ostala je u februaru prošle godine i malo se zabrinula kada joj je porođajni termin prošao.

Od tada svake nedelje putuje na kontrolu u bolnicu – do sada 30 puta – zbog čega je do sada potrošila 10.000 juana. Kaže da su joj čak i u 14. mesecu trudnoće lekari rekli da ne može na carski rez jer dete još nije dovoljno razvijeno.

Strani mediji navode kako bi Ši trebala da uđe u Ginisovu knjigu rekorda. Rekord za najdužu trudnoću drži Amerikanka Beula Hanter koja je 1945. rodila kćerku nakon 375 dana trudnoće. Vang tvrdi da je trudna već 517 dana.

Međutim, Ginis nije potvrdio ‘svetski rekord’, a ni lekari ne veruju Vang, piše Šangaj list.

Novinari su se raspitali u bolnici, jedan lekar im je rekao da je tako nešto ‘nemoguće’, a drugi je izjavio da je bolnica tražila od žene da ode na ultrazvuk, što je ona odbila.

– Pregledao sam njene papire, verovatno je u 38. nedelji trudnoće. Sve izgleda najnormalnije – rekli su iz bolnice i dodali da nema nikakvih dokaza da Vang govori istinu.

Ostavite komentar