U trendu

Ko je najgore obučena slavna ličnost?

Magazin „People“ je po ko zna koji put proglasio najbolje i najgore obučene ličnosti američkog šou-biznisa. Glumice Kejt Hadson (Kate Hudson), Nikol Kidman (Nicole Kidman), Rene Zelveger (Renee Zellweger), Kameron Dijaz (Cameron Diaz), Selma Hajek (Salma Hayek) i Hale Beri (Halle Berry) su među onim zvezdama čiji je izgled opisan kao „jednostavno očaravajući“.

Ko je pak najgore obučena ličnost? Naravno, Britni Spirs (Britney Spears), koja, kako izgleda, i u ovoj oblasti kopira svog idola – Madonu. Naime, Madona je godinama bila nezaobilazna kada su u pitanju liste najgore obučenih ličnosti. U najnovijem broju pomenutog magazina, koji će izaći tek sledeće nedelje, među najgore obučene svrstane su još i Tara Rid (Tara Reid) i Lara Flin-Bojl (Lara Flynn Boyle).

Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) je takođe pobrojana među ukusno obučene ličnosti, s tim što je njoj upućen kompliment da je prava „vladarka crvenog tepiha“. Dženifer Lopez (Jennifer Lopez), nesuđena mlada po treći put, proglašena je za pravog kameleona, jer nikada ne dozvoljava da njen izgled postane otrcan i predvidljiv.

Rozario Doson (Rosario Dawson), Maraja Keri (Mariah Carey) i Kortni Lav (Courtney Love) dobile su ocenu „XXX“, jer se oblače jeftino i previše seksepilno. Za njih je rečeno da ne umeju da povuku granicu između seksepila i čistog neukusa.

Epitet „kesasto i opušteno“ magazin je uputio Vinoni Rajder (Winona Ryder) i jednoj od zvezda serije „Seks i grad“ – Sintiji Nikson (Cynthia Nixon), zbog insistiranja na prevelikim dekolteima, kakvi im uopšte ne stoje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.