Ko započinje igru?

Razmišljate li o seksu često, započinjete li priču planirano, ili jednostavno sve prepuštate slučaju? Rešite ovaj test i otkrićete svoju seksualnost.

1. Kada odete u bioskop, uvek: a) znate koji ćete film gledati (crveno); b) ne znate do samog dolaska pred blagajnu (zeleno); v) svejedno vam je, ionako on odlučuje (žuto).

2. Poljubićete ga: a) kad god osetite potrebu (zeleno); b) nikada u javnosti (crveno); v) ne ljubite ga bez nekog povoda (žuto).

3. Gledanje romantičnog filma navešće vas na: a) gledanje akcionog filma (žuto); b) razmišljanje o seksu (crveno); v) maženje (zeleno).

4. Veliko spremanje stana može završiti jedino: a) seksom (zeleno); b) tuširanjem i odmaranjem (crveno); v) ko zna čime (žuto).

5. Vaša bolja polovina dolazi s puta. Ispod odeće ćete obući: a) seksi donje rublje jer sve mora biti savršeno (crveno); b) pamučne gaćice (žuto); v) ništa, glavno da vam je udobno (zeleno).

6. Uzbudljivo je voditi ljubav: a) usred bela dana u hodniku (zeleno); b) kada dragi „pripremi teren“ (žuto); v) posle večere sa svećama (crveno).

7. Kada se dogodi nešto neočekivano: a) ljuti ste, izmaklo je kontroli (crveno); b) takav je život i zato ga volite (zeleno); v) prepustite se slučaju (žuto).

Saberite boje i saznajte koja vam se najčešće ponavlja. Pročitajte kakva ste inicijatorka u krevetu.

Žuto – pasivka
Svi vole doručak u krevetu, ali vreme je da ga i vi nekome donesete. Najlakše je prepustiti se i uvek očekivati od druge strane da započne s nežnostima. To je dosadno i može se tumačiti kao manjak prave ljubavi, a u krajnjem slučaju je i nemaštovito.

Crveno – planerka
Verovatno niste planirali da se zaljubite. Jednostavno se dogodilo. Neke stvari u životu zahtevaju mesto, datum i sat, ali neke su jednostavno stvorene da ne zahtevaju ništa osim želje. Zato prestanite s razmišljanjem i opustite se.

Zeleno – spontana
Najbliže ste pojmovima opuštenosti i akcije. Ne paničite zbog toga gde, kada i na koji način treba da se dogodi to što se mora dogoditi. Sledite svoj instinkt, jer vaš partner to ceni. S vama je uzbudljivo, neponovljivo, bezbrižno. Zadržite svoju prirodnost, ali posebne trenutke ipak isplanirajte.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.