Komedija zvana Dalas

Dugo iščekivana filmska verzija „Dalasa“, klasične sapunice iz osamdesetih godina, doživljava svoje teške dane.
Naime, kada je prvi put objavljeno snimanje filma, najavljeno je angažovanje sve samih poznatih zvezda, uključujući i poznatog reditelja Roberta Luketića. Međutim, film je izgubio svoje velike zvezde, kako glumce, tako i režisera, pa čak i scenario.
Prvobitni scenario, koji je napisao Robert Harling, označen je kao „neverovatna drama“. Imena glumaca kao što su Dženifer Lopez i Džon Travolta pominjana su u vezi s ovim filmom, zajedno s Lukom Vilsonom i Širli Meklejn. Sada, međutim, Travolta je jedini glumac vezan za taj projekat. Upućeni u sva dešavanja tvrde da je za sve kriv manje obećavajući scenario. Producenti su odlučili da je filmu protrebno „malo više smeha“ i zato je napisan potpuno nov scenario. Tako je od drame nastala komedija.
U novembru je trebalo da počne snimanje, ali nijedan od glavnih glumaca, osim Džona Travolte za ulogu Džej Ara Juinga, nije izabran. Izgleda da zla sudbina nije zadesila samo scenario već i izbor glumaca. Uveliko se reklamiralo da će Dženifer Lopez igrati Sju Elen, Džej Arovu suprugu, ali, kako se ispostavilo, Džej Lo nikada nije potpisala ugovor. Posle nje odustale su i Dženifer Garner i Meg Rajan. Širli Meklejn, koja je trebalo da igra ulogu gospođe Eli, takođe više nije uključena u ovaj film.
Iako je glumac Luk Vilson, koji bi trebalo da igra Bobija Juinga, potpisao ugovor, i njemu će isteći rok ukoliko snimanje ne počne pre januara sledeće godine. A oni koji su uključeni u ovaj projekat tvrde da će snimanje početi tek posle januara. Bez obzira na sve, izgleda da će Vilson na kraju ipak izaći s milionima u džepu, bilo zbog uspeha filma, bilo od obeštećenja zbog ovog čekanja.
Film je dosad promenio nekoliko reditelja, scenarija su se vrtoglavo menjala, potencijalni glavni glumci su se smenjivali, i ko zna šta će se još izdešavati do početka snimanja. Premijera filma bila je zakazana za 2009. godinu. Međutim, kako im je krenulo, možda više ni to nije sigurno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.