Kradljivac slatkiša

Jedan tinejdžer uhapšen je zato što je kupio bombone u vrednosti od 37.000 dolara! Nije nemoguće. Naime, on je pomenuti iznos stavio na račun svoje škole.
Mesto u kome se odigrala ova neverovatna finansijska transakcija je Midltaun, gradić u Ohaju, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Zvanični predstavnici policije izjavili su da je jedan tinejdžer iz Ohaja pokušao da zaključi jedan "slatki" posao tako što je naručio bombone u vrednosti preko 37.000 dolara i sve to platio novcem s računa svoje bivše srednje škole. Kakva neslana šala!
Iz policije dodaju da je ovaj 18-godišnjak iskoristio kupovni broj srednje škole u gradu Midltaunu kako bi poručio na hiljade lizalica i bombona iz fabrike slatkiša koja ima sedište u Mičigenu. Vlastima još uvek nije najjasnije kako je ovaj dečak došao do kupovnog broja svoje srednje škole.
Pošto je dobila neverovatnu porudžbinu, fabrika slatkiša postala je sumnjičava i kontaktirala školu. Možete li samo zamisliti kakvo je bilo zaprepašćenje u školi kada su doznali za kupovinu slatkiša? U celu priču upetljala se i policija. Rezultat svega toga je to da su detektivi preporučili fabrici slatkiša da mu pošalje praznu kutiju slatkiša kako bi uhvatili krivca.
Policija navodi da je tinejdžer tražio da mu pošiljka bude isporučena na kućnu adresu. A kada je stigla, tinejdžer s čudnim smislom za humor je uhapšen.
On se sada suočava s kaznom za dva prestupa – proneveru i prekršaj prilikom korišćenja telekomunikacijskih sredstava. Drže ga u gradskom pritvoru u Midltaunu, a kaucija za njegovo puštanje do suđenja iznosi preko 30.000 dolara.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike