U trendu

Kuća Simpsonovih

Da li volite seriju "Simpsonovi"? Ako je odgovor na ovo pitanje potvrdan, onda će vam se sigurno dopasti i ova vest.
Zar niste sanjali da pijuckate pivo zavaljeni na kauču s Homerom Simpsonom? Ili da malo bolje osmotrite one kuhinjske zavese kako biste utvrdili da li su na njima naslikane šargarepe ili kukuruz? Svaki obožavatelj sada može da krene u onlajn turu razgledanja pravog doma porodice Simpson.
Onima koji vole ovaj serijal sada su dostupne dve verzije ove virtuelne ture. Možete birati da daunlodujete sobu po sobu ili celu kuću, s mogućnošću da šetate iz sobe u sobu. Za one obožavatelje koji ne žele da se zamaraju daunlodovanjem na raspolaganju su slike skoro svake sobe. Tako možete videti fotografije spavaćih soba, kuhinje, dnevne sobe, stepenica, kupatila i dvorišta.
Možete pogledati i pravi plan prostorija kuće Simpsonovih, koji je takođe dostupan na internetu. Taj plan napravljen je uz pomoć različitih epizoda ove serije. Takođe, možete videti i plan dvorišta, ali i izgled cele kuće. Postoji i plan svake pojedinačne prostorije, sa svim pratećim elementima i stvarima koje se nalaze u njima.
Ako želite da vidite planove nekih drugih kuća iz ovog čuvenog serijala, i to je moguće. Pogledajte plan kancelarije gospodina Bernsa ili Moovu kafanu u Springfildu.
Pravi dom porodice Simpson nalazi se u gradiću po imenu Henderson u Nevadi.

2 komentara
  1. Nikola Terzić

    Odakle da skinem to?

  2. Sandra Golubović

    Ovo je super! Samo kad bismo znali gde to možemo da vidimo i skinemo.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike