Ledena kraljica: Melanija opet izbegava Trampovu ruku (video)

Otkako su se uselili u Belu kuću, kruže priče da u braku američkog predsednika Donalda Trampa i njegove supruge ne cvetaju ruže, a da nešto ne štima pokazuju i snimci i fotografije na kojima par izgleda dostancirano i hladno.

U prilog tome ide i najnoviji video snimak, nastao juče, na kom se jasno vidi kako Tramp sramežljivo pokušava da uhvati Melaniju za ruku, dok ga ona hladno ignoriše.

See Melania Trump's Latest Awkward Hand-Holding Moment

First Lady Melania Trump had another awkward hand-holding moment with husband Donald Trump as they welcomed French President Emmanuel Macron and his wife, Brigitte.

Gepostet von People am Dienstag, 24. April 2018

U poslednjih nekoliko meseci često smo mogli da vidimo Donalda kako hoda ispred i ostavlja Melaniju iza sebe. To se međutim, pripisivalo njegovoj želji da ostavi utisak ‘alfa muzjaka’ i tome da ga ljudi vide kao predsednika, a ne deo predsedničkog para, objašnjavaju stručnjaci za neverbalnu komunikaciju.

Nedavni incidenti u kojima Melanija jasno daje do znanja da ne želi bliskost sa suprugom otkrivaju da se odnos promenio otkako su postali „prvi par“.

1 komentar
  1. Dario

    Kakav ALFA, nije on ni OMEGA mužjak ! On može da prođe samo kod sponzoruša i kurtizana…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike