U trendu

Ljubitelj burita

Osumnjičeni je zastao da kupi burito pre nego što su ga poslali u zatvor! I to se dešava!
Ova priča dolazi nam iz gradića Fort Vejn, iz države Indijana, SAD.
Zvanični predstavnici tvrde da je osumnjičeni diler droge, koga je policija jurila brzinom od 144 kilometara na čas u Indijani, uhapšen nakon što se njegov automobil iznenada zaustavio na parkingu restorana s meksičkim specijalitetima "Taco Bell".
Mark Volters, policijski narednik iz gradića Fort Vejn, kaže da je 36-godišnji Džermejn Askija Kuper rekao policajcima da je "znao da će morati da ide u zatvor na neko vreme" i da je želeo da pojede jedan burito pre toga. Kuper je zadržan u policijskom pritvoru bez mogućnosti plaćanja jemstva, i to pod optužbama za dilovanje kokaina, opiranje prilikom hapšenja i drugim.
Govorna pošta na telefonu Džermejna Kupera bila je puna i nije više primala nikakve poruke. To su otkrili znatiželjni novinari, koji su želeli da od njega dobiju intervju.
Predstavnici policije kažu da je jurnjava za optuženim započela nakon što je jedan policajac zapazio Kupera, za kojim je raspisana poternica zbog drugih krivičnih dela. Taj policajac je potom pokušao da natera osumnjičenog da zaustavi svoj automobil. A videli smo kako se to sve završilo.

Napišite komentar