najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Madona: Pomirila sam se sa tim da sam izgubila sina

Madona (57) je prijateljima rekla da je izgubila bitku i priznala im da njen sin Roko Riči (15) ne želi da živi sa njom. Pevačica se na sudu borila sa bivšim suprugom Gajem Ričijem (47) za starateljstvom nad Rokom i sud je presudio da tinejdžer može da ostane kod oca u Londonu i tamo ide u školu, jer se dobro prilagodio i odlično je prihvaćen među kolegama.

Nju je to sve toliko pogodilo da se ‘slomila’ tokom svog koncerta u Novom Zelandu.

– Ne postoji jača ljubav od one koju majka ima prema svom sinu – rekla je kroz suze na pozornici u Oklandu i onda Roku posvetila pesmu ‘La Vie en Rose’.

Borba za starateljstvo započeta je u decembru, kada je Roko napustio majčinu turneju i otišao u Englesku, kako bi bio sa ocem. On se tada oglušio na njene molbe da joj se vrati, a ignorisao je i odluku suda u Njujorku da mora da poseti majku za Božić.

Na zadnjem ročištu, sud je naredio Madoni i Gaju da svoje probleme reše izvan suda i nakon toga ona je ipak pristala da Roko bude sa tatom, ali je pored dogovora o pomirenju dobila i obećanje da će imati određeni roditeljski uticaj na vaspitanje svog jedinog biološkog sina.

– Činjenica je da se Madona pomirila sa tim da joj se Roko neće vratiti i da je njegov dom sada kod njegovog oca. On želi da bude sa tatom, ali to ne znači da će ona prestati da mu bude majka. Neće prestati da se bori za to da Roko bude siguran i da ima sve što mu je potrebno. Ne razume zašto je došlo do ovoga. Njen ceo svet se srušio – rekao je izvor blizak pevačici.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike