Majstor transformacije (foto, video)

Glumac Džerad Leto poznat je po tome kako se poprilično uživi u uloge koje igra u filmovima.

Zvezda novog filma “Suicide Squad” otišao je toliko daleko da je baš kao poremećeni Džoker koga igra u filmu, ekipi sa kojom je radio slao poprilično čudne poklone. Margo Robi od njega je dobila živog pacova, a Wilu Smitu poslao je metke. “Džoker je lik koji ne poštuje lični prostor i granice”, rekao je Džerad, pa je takvu atmosferu pokušao da stvori na setu.

Wil Smit je u jednom intervjuu rekao kako Džerad sa njim u šest meseci snimanja nije progovorio ni jednu reč pre znaka “Akcija!”. U svakom trenutku on je bio samo Džoker.

Here's another new one ??????@suicidesquadmovie #joker

A photo posted by JARED LETO (@jaredleto) on

Ovo mu nije prvi put da se potpuno uživi u lik. Zbog filma “Rekvijem za snove” glumac se odrekao seksa. Tada je Džerad izlazio sa Kameron Dijaz, a u filmu je igrao zavisnika Harija Goldfarba. Kako bi vratio 11 kilograma koje je izgubio tokom snimanja, otišao je u Portugal, obrijao glavu i jeo ribu koju je sam lovio.

Priznao je da se često onesvešćivao na setu jer je stalno bio gladan. Imao je problema sa jetrom i zdravljem uopšteno. Pri kraju snimanja, kaže Džerad, već je počeo i da halucinira.

Osim toga, pre uloge u ovom filmu pokušao je da živi na ulici dve nedelje kako bi se što više približio narkomanima.

Kako bi se pripremio za ulogu u filmu “Chapter 27” gde je igrao ubicu pevača Džona Lenona, Džared se udebljao neverovatnih 29 kilograma. Kako bi se što više “zaokružio” u licu, jeo je otopljen sladoled, pomešan sa maslinovim uljem i umakom od soje. Naravno, preterivao je i sa picom i testeninom. Priznaje kako je ovo bila jedna od glupljih odluka jer je nakon toga “zaradio” problem sa holesterolom.

Nakon toga nije jeo čvrstu hranu deset dana i odmah skinuo čak 10 kilograma.

Glumac je za svoju neverovatnu glumu u filmu “Dallas Buyers Club” ponovno smršao kako bi igrao transrodnu ženu Rajon. Skinuo je oko 13 kilograma i izdepilirao celo telo.

Ostavite komentar

Oznake