Maraja Keri: Želim da pevam u Briselu

Foto: tpsdave/Pixabay.com

Iako Maraja Keri (46) navodno jako želi u nedelju da peva u Briselu, kako bi podržala njegove stanovnike nakon terorističkog napada, njeni asistenti je odgovaraju.

“Masu ljudi zabavljaće bogata razvedena pevačica koja se slobodno odeva. To koncert čini metom za napad kao onaj u Parizu, na koncertu benda Eagles of Death metal” – upozoravaju pevačicu njeni agenti za sigurnost, kao i belgijska policija.

Organizatori su joj rekli kako postoji velika šansa da će aerodromi i dalje biti u potpunosti zatvoreni, što znači da Maraja i njen tim neće moći da stignu na vreme, jer će od najbližih vazdušnih luka u Holandiji i Francuskoj morati da putuje automobilom.

Pevačica je verena za australijskog milijardera Džejmsa Pakera (48) koji joj takođe sugeriše da ostane na sigurnom, posebno radi njene dece, Morokana i Monro (4), ali Maraja tvrdi da se pariški scenario ne može ponoviti, jer će bezbednost biti jača nego ikada.

Gotovo odmah posle terorističkog napada u utorak na aerodromu i metrou u središtu Brisela, Maraja je na društvenim mrežama objavila crtež u bojama belgijske zastave. Pozvala je sve obožavaoce da se pomole za žrtve tog bezumnog čina.

Jedan komentar

  • bumbb

    Da li bi pevala i u Damasku, Istanbulu, Peševaru i drugim mestima gde su isti teroristi ubijali nevine ljude? Licemerni, dekadentni i pokvareni zapadnjaci, samo im je profit u glavi (ovde nije direktno, ali diže popularnost).

Ostavite komentar