najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Marijon Kotijar objavila da čeka dete, demantovala vezu s Bred Pitom

Francuska glumica Marijon Kotijar objavila je da je trudna i opovrgla glasine o mogućoj romantičnoj vezi sa Bredom Pitom koje su se pojavile u mnoštvu izveštaja o raspadu braka Pita i Andjeline Džoli.

„Ovo će biti moja prva i  jedina reakcija na nalet vesti koje su počele pre 24 sata u koje sam i ja uhvaćena“, rekla je ova Oskareovka u saopštenju objavljenom juče preko Instagrama.

Glumica je rekla da nije navikla da komentariše ovakve stvari ili da ih shvata ozbiljno „ali da situacija počinje da izmiče kontroli i pogadja ljude koje ja volim, i stoga moram nešto da kažem“.

Kotijar je potvrdila da njena dugogodišnja veza sa glumcem Gijomom Kaneom sa kim ima petogodišnjeg sina i dalje traje. Ona je preko Instgrama pored slike ptice kako leti napisala da je „on jedini ko mi je potreban“ i da očekuju drugo dete.

Glumica koja je osvojila Oskara 2008. godine za ulogu legendarne francuska pevačica Edit Piaf u filmu „La Vie en Rose“ glumi sa Bredom Pitom u novom romantičnom trileru iz perioda Drugog svetskog rata „Allied“.

U nekoliko medijskih izveštaja ove nedelje nagovešteno je da postoji veza izmedju Kotijar i Breda Pita i da je to razlog zbog koga je Andjelina Džoli podnela zahtev za razvod od Pita u ponedeljak. 

„Svim medijima i hejterima koji žure da osudjuju, iskreno želim brz oporavak“, napisala je Kotijar i izrazila nadu da će Andjelina Džoli i Bred Pit „naći mir u ovom vrlo burnom trenutku“.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike