Megan Foks majka po treći put

Prelepa glumica Megan Foks po treći put je postala majka.

Na proleće ove godine, Megan je iznenadila javnost kada se na jednom crvenom tepihu u Las Vegasu pojavila sa trudničkim stomakom.

Naime, ona i njen suprug Brajan Ostin Grin, nekoliko meseci pre toga su obelodanili kako se razvode pa nikom nije bilo jasno ko je otac deteta. Svega nekoliko dana nakon, saznalo se kako je to Brajan, uprkos prekidu.

„Naravno da je Brajan otac. Nikad nisu prestali da se vole i uvek će biti posvećeni roditelji svojim dečacima, ali trenutno nemaju nikakve određene planove za budućnost“, otkrio je tada izvor blizak glumici.

Strani mediji javljaju kako je treća beba stigla na svet 4. avgusta, a dečak je dobio ime Džurni River Grin. Par već ima 3-godišnjeg sina Nou i 2-godišnjeg Bodija.

Njihova ljubavna veza započela je 2004. godine, a navodno im je presudila činjenica kako je Megan vrlo nezavisna, što je zvezdu serije „Beverly Hills 90210“ jako iritiralo. Par je u braku proveo 5 godina, a nepoznati izvor otkrio je kako oboje rade na sebi i da pokušavaju da spasu brak.

Napišite komentar