najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Mel Gibson o diskriminaciji Jevreja

Mel Gibson konačno je progovorio o svojim komentarima iz 2006. o Jevrejima, tvrdeći da “nikad nikog nije diskriminisao”.

Glumac i reditelj uhapšen je 2006. zbog vožnje u pijanom stanju i transkript njegovog razgovora s policajcima otkriva niz antisemitskih uvreda koje im je Gibson uputio, uključujući njegovo uverenje da su “Jevreji odgovorni za sve ratove na svetu”.

Tokom promocije novog filma “Hacksaw Ridge”, Gibson je za Variety rekao da je reč o nesrećnom sticaju okolnosti.

“Bio sam besan i uhapšen. Snimili su me ilegalno beskrupulozni policajac koji nikad nije osuđen za taj zločin. Onda je to objavio i zgrnuo profit, kao i članovi… pa, nazvaćemo ih medijima. Dakle, nije bilo fer. Pretpostavljam da ja, imajući u vidu ko sam, nikad ne smem da imam nervni slom”, rekao je Gibson.

Od tada se Gibsonova karijera našla u problemu, a glumac je napustio agenciju koja je do tad brinula o njegovim angažmanima i imao je sve manje uloga. On smatra da to nije bio pravedan razvoj događaja.

“Nikad nisam diskriminisao bilo koga niti učinio išta što bi doprinelo takvoj reputaciji”, rekao je on. “Da se zbog jedne epizode na zadnjem sedištu policijskog auta posle osam duplih tekila sudi o mom radu, životnom radu i uverenjima, kao i svemu što sam negovao celog života, zaista nije fer”.

On je dobio odlične kritike za poslednji film i deluje da se na scenu vratio u velikom stilu, prenose mediji.

“Deset godina je proletelo. Dobro se osećam. Trezan sam i sve to i za mene je to maglovita prošlost. Ali, drugi to ne zaboravljaju, što mi je pomalo iritantno, jer ne razumem zašto je to posle deset godina tema. Naravno, da sam zaista ono što oni kažu da jesam, neko ko mrzi, bilo bi nekih dokaza negde”.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike