U trendu

Melanija za života dobija spomenik u Banjaluci?

Otišla je vest daleko. Stalno me zovu i raspituju se gde je ta Banjaluka. Trudim se da promovišem grad, a ovo je jedan od načina, istakao je Marinko Umićević, odbornik u Skupštini Banjaluke, piše „Nedeljnik“.

Umićević je najavio da će ispred fabrike obuće „Bema“, u kojoj radi, podići spomenik Melaniji Tramp u prirodnoj veličini.

On je već odabrao haljinu i cipele za prvu damu Amerike koja će zablistati pred „Bemom“ najkasnije do 20. juna, piše „Blic“. Spomenik najpoznatijoj Slovenki radiće Stevo Selak koji je radio i statue Trampa i Putina, a Melanija će navodno nositi „Bemine“ cipele i torbu.

„Verujem Selaku, ali prvo ću dobro proveriti kako izgleda, pa je onda postaviti. Neću da bude kao ono sa kipom Ronalda, koji uopšte ne liči na njega. Melanija je dama, kip mora biti isti kao ona, a mere smo uzeli od jedne radnice koja ima iste proporcije kao Melanija“, rekao je Umićević.

Osim ljubavi i poštovanja prema gospođi Tramp, povod za pravljenje kipa je i Melanijin nedavni rođendan koji joj je Umićević uredno čestitao i pozvao je da dođe u Banjaluku na ćevape. Postavljanjem ovog kipa Marinko želi da doprinese prijateljskim odnosima sa Amerikom, ali i da, kako je rekao, privuče Melaniju.

„Uporan sam sa svim ovim jer želim da nam ovde bude bolje. Vidite kako je njen muž nedorečen, nije ni njoj lako s njim. Siguran sam da će oni jednom doći ovde. Bilo bi joj dobro, mogla bi da radi u ’Bemi‘ i imala bi sve“, dodao je Marinko.

(Sputnik)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike