Met le Blank: Godinama sam jedva izlazio iz kuće

Američki glumac Met le Blank, najpoznatiji po ulozi Džoija u TV seriji Prijatelji, otkrio je u intervjuu da je nakon završetka snimanja popularne serije umalo doživeo nervni slom.

Met (48) je odlučio nakon deset sezona popularne humoristične serije, čije je snimanje završeno 2004. godine, da je vreme da se udalji od Holivuda, pa je uzeo pauzu od glume.

– Godinama sam jedva izlazio iz kuće. Pregoreo sam, nisam želeo da imam raspored ni bilo gde da idem. Bio sam u poziciji kada sam sebi to mogao da priuštim – priznao je slavni glumac.

– Moj agent je bio izvan sebe. Nazvao sam ga i poručio mu neka izgubi moj broj na par godina. To je bilo jako teško razdoblje za mene. Umalo sam doživeo nervni slom – otkrio je Met, koji je u Prijateljima glumio sa Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lizom Kudrou, Dejvidom Švimerom i Metjuom Perijem.

Popularni glumac objasnio je kako je to razdoblje za njega bilo teško zbog zdravstvenih problema njegove kćeri Marine (11), koji su sada daleko iza njih.

– Želim da provodim što više vremena sa njom. Doručkujemo zajedno, idemo na jahanje, opuštamo se u prirodi i stvarno se trudim da provodimo što više vremena napolju, a ne pred kompjuterom. Vreme provedeno sa mojom kćerkom mi je najdraže. Jako smo povezani i ona je najbolje što mi se dogodilo u životu – izjavio je glumac koji se od Marinine majke, Melise MekNajt, razveo 2006. godine, ali su ostali u dobrim odnosima i dele starateljstvo.

Ostavite komentar

Oznake